ארגן אורגני טהור בכבישה קרה organic argan oil

60.00 579.00 

שמן זה מופק מהפרי הגדל על עץ הארגן, כאשר מייצרים אותו בתהליך סחיטה ממושך. הוא ניחן
בשלושה מאפיינים עיקריים: בטעמו, סגולותיו הקוסמטיות וסגולות המרפא שלו.

טעמו של שמן הארגן דומה לזה של אגוזי לוז, צבעו אדמדם וטבחים רבים ברחבי העולם משתמשים בו
לתיבול תבשיליהם. הוא מאוד עשיר בחומרים מזינים ומועילים הכוללים חומצות שומן ויטמין E. מאפייני
ויטמין זה מועילים במיוחד לעור ולשיער, ולכן שמן זה נחשב לפופולרי מאוד בשילוב מוצרי קוסמטיקה
שונים.

שימושים:

  • שילוב ברקיחת מסיכה לשיער- שמן זה הופך את השיער לרך יותר, מסייע לטיפול בקצוות מפוצלים
    ושיער יבש ומקורזל.
  • הענקת ברק לשיער– השמן מוסיף ברק טבעי לשיער, ניתן לשפשף כמה טיפות ממנו על
    כפות הידיים שלך ולאחר מכן להעביר על השיער והקרקפת.
  • רקיחת מוצרי קוסמטיים –מתאים לשלב אותו במיוחד במוצרי אנטי אייג’ינג מכיוון שהוא מעניק לעור זוהר נעורים, מותיר את העור רך וגמיש יותר ומפחית את הוויזואליות של הקמטים.
  • טיפול באקנה – חומצות שומן ויטמין E שבו מצוינות לתיקון עור פגום ולהרגעת העור. מריחת כמות
    קטנה ממנו ישירות על עור פנים נגוע יכולה לספק הקלה ולעודד ריפוי.
  • טיפול בסימני מתיחה לאחר היריון– שימוש בשמן זה במהלך ההיריון מעניק הגנה נגד סימני מתיחה
    וכיווץ עור נפול, לאחר הלידה. השמן את האלסטיות של העור, בשל תכולת הוויטמין E, ומונע היווצרות
    סימני מתיחה.
  • טיפול ביובש בכפות הרגליים – יש בשמן הארגן תכונות ריכוך אידיאליות עבור יובש בכפות הרגליים.
    ניתן למרוח כמה טיפות ממנו ישירות על כף הרגל לפני השינה בכל לילה, לאחר מספר שבועות של
    טיפול עם שמן ארגן עשויים להרגיש שיפור משמעותי.
נקה

    100% אחריות! לא אהבתם? קבלו את כספכם חזרה (כן, גם אם המוצר פתוח)

WhatsApp chat