שמן חוחובה

התכונות הייחודיות של שמן החוחובה הפכו אותו לאחד המרכיבים האהובים ביותר על יצרני הקוסמטיקה הטבעית. מה זה חוחובה ולמה הוא טוב לעור?

החוחובה הוא בעצם שיח הגדל במדבר, כאשר בית הגידול הטבעי שלו, הוא במדבריות שבמרכז אמריקה כמו בצפון מערב מקסיקו, דרום אריזונה ועוד. כיום, כבר מגדלים את הצמח לצורך מטרות מסחריות באזורים מדבריים נוספים במקומות רבים בעולם ואפילו בישראל. שיח החוחובה אינו שיח מפונק. הוא גדל בקלות ואינו צריך טיפול רב. חיי המדף שלו ארוכים והוא יכול להישמר טרי, אף למשך שלוש שנים לאחר שנקטף.

שמן החוחובה בנוי משרשרות ארוכות של אסטרים ללא טריגליצרידים (חומצות שומן), מה שהופך אותו דומה ביותר בתכונותיו לשומן העור מאשר כל שמן צמחי אחר.

בזכות מבנהו הכימי הייחודי שמן החוחובה הינו השמן ההיפו אלרגני הטבעי ביותר כיום! ועל כן הוא מתאים מאוד לאנשים שהם בעלי עור רגיש או לאנשים שהם בעלי אלרגיות לקרמים שונים המיועדים לעור או לשיער. שמן החוחובה מתאים במיוחד למניעת סימני מתיחה לנשים בהריון וגם לאחר הלידה.

שמן החוחובה מתאים מאוד לעור הפנים ולשיער. הוא נספג בקלות בעור ומזין מבלי להשאיר תחושת שמנוניות וכבדות, משפר את גמישות העור מסייע להתחדשותו. השמן מסייע גם בטשטוש צלקות, פסוריאזיס, אקנה וכל שאר תחלואי העור. שמן החוחובה מסייע בשיקום שיער יבש, מפוצל  וחסר לחות, הוא נשטף בקלות וניתן להעשיר בו את השמפו או המרכך לשיער.

שמן חוחובה מחיר של ‘אור המדבר’

שמן חוחובה איכותי במיוחד מופק מגרעיני החוחובה בכבישה קרה הגדלים בנגב, ניתן למצוא ב’אור המדבר’ והוא נמכר במחיר הוגן במיוחד.

58.00 164.00 
  • נקה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

WhatsApp chat